Ola to pasjonatka kulinariów od najmłodszych lat. Od zawsze eksperymentowała w kuchni, tworząc niebanalne połączenia smaków i aromatów. Swoje inspiracje czerpie z kuchni różnych kultur, a w wolnym czasie lubi podróżować po świecie w poszukiwaniu nowych doświadczeń kulinarnych. Napisz do Oli
Podstawy gotowania, które musisz znać
Jak uratować zwarzoną masę do ciasta? Sposób działa także na sosy i budyń
Konfitura z płatków róży z zeszytu babci Zosi. Jest najlepsza
Czy pieczarki trzeba obierać? Poznaj odpowiedź na to nurtujące pytanie
Jak zrobić ryż na sypko, by był miękki, ale tym samym się nie posklejał?
Jak zrobić naleśniki, aby zachwycały smakiem i wyglądem?
Sos pomidorowy do pizzy
Ciocia Kazia robi ciasto naleśnikowe z piwem. Ma ważny powód
Jak ukręcić domowy majonez, by się nie zwarzył? Same żółtka nie wystarczą
Jak pokroić arbuza w szybki i prosty sposób? Kilka opcji do wyboru
Zobacz więcej