Ola to pasjonatka kulinariów od najmłodszych lat. Od zawsze eksperymentowała w kuchni, tworząc niebanalne połączenia smaków i aromatów. Swoje inspiracje czerpie z kuchni różnych kultur, a w wolnym czasie lubi podróżować po świecie w poszukiwaniu nowych doświadczeń kulinarnych. Napisz do Oli
Podstawy gotowania, które musisz znać
Co dodać zamiast octu do ogórków? Sięgnij po owoc
Gofry bez użycia gofrownicy. Smak i konsystencja jak z budki
Najszybszy przepis na domowy majonez. Zrobisz go w mig
Jak ukręcić domowy majonez, by się nie zwarzył? Same żółtka nie wystarczą
Jak zrobić puree ziemniaczane w lżejszej formie? Lewandowska podpowiada
Jak pokroić arbuza w szybki i prosty sposób? Kilka opcji do wyboru
Co zrobić żeby mielone nie piły tłuszczu? Babcia dodaje 1 produkt
Rozsyp na patelni sól. Naleśniki nie będą przywierać
Jak upiec rybę w piekarniku, aby zachwycała smakiem?
Zobacz więcej