Ola to pasjonatka kulinariów od najmłodszych lat. Od zawsze eksperymentowała w kuchni, tworząc niebanalne połączenia smaków i aromatów. Swoje inspiracje czerpie z kuchni różnych kultur, a w wolnym czasie lubi podróżować po świecie w poszukiwaniu nowych doświadczeń kulinarnych. Napisz do Oli
Podstawy gotowania, które musisz znać
Jak uratować przesolone ziemniaki? Moja mama zna odpowiedź
W czym moczyć bułkę na mielone? Odpowiedź jest tylko jedna
Jak długo gotować jajko na miękko? Rozwiewamy wątpliwości
Najszybszy przepis na domowy majonez. Zrobisz go w mig
Jak zrobić ryż na sypko, by był miękki, ale tym samym się nie posklejał?
Sos musztardowo-chrzanowy
Placki ziemniaczane bez pryskania oleju. Trik babci zawsze działa
Domowa kostka rosołowa. Lista składników i cały przepis czeka
Jak pokroić arbuza w szybki i prosty sposób? Kilka opcji do wyboru
Zobacz więcej