Ola to pasjonatka kulinariów od najmłodszych lat. Od zawsze eksperymentowała w kuchni, tworząc niebanalne połączenia smaków i aromatów. Swoje inspiracje czerpie z kuchni różnych kultur, a w wolnym czasie lubi podróżować po świecie w poszukiwaniu nowych doświadczeń kulinarnych. Napisz do Oli
Podstawy gotowania, które musisz znać
Dlaczego warto robić rosół z pomidorem? Korzyści jest cała masa
Jak zrobić naleśniki, aby zachwycały smakiem i wyglądem?
Udane przetwory. Jaką wodą zalewać ogórki do kiszenia?
Bułka do burgera
Zastanawiasz się ile gotować bób? Rozmiar jest ważny
Te zupy psują się najszybciej. Decyduje o tym kilka szczegółów
Makłowicz robi naleśniki na maślance. Są puszyste jak chmurka
Ten trik na kruche ciasto zabezpieczy je przed nasiąknięciem
Czym doprawić rosół, aby zachwycał smakiem?
Zobacz więcej