Ola to pasjonatka kulinariów od najmłodszych lat. Od zawsze eksperymentowała w kuchni, tworząc niebanalne połączenia smaków i aromatów. Swoje inspiracje czerpie z kuchni różnych kultur, a w wolnym czasie lubi podróżować po świecie w poszukiwaniu nowych doświadczeń kulinarnych. Napisz do Oli
Podstawy gotowania, które musisz znać
Bułka do burgera
Jak obrać jajka w kilka sekund? Musisz zmienić sposób gotowania
Jak pokroić tort, aby nie zaliczyć wpadki? Cukierniczy trik już czeka
Zaskocz bliskich hiszpańską ucztą. Paella skradnie ich serca
Ciasto do pizzy neapolitańskiej
Pierogi sklejają się po ugotowaniu? Wiemy, jak temu zaradzić
Jak zmiękczyć mięso na grilla? Zasada 3 składników wymiata
Od której strony obierać ogórka? Jak zrobisz to źle, będzie gorzki
Kiedy dodać koncentrat do pomidorowej? Wiele osób popełnia błąd
Zobacz więcej