w

Jak wypadła restauracja po Kuchennych Rewolucjach? Jednoznaczna opinia

restauracja po Kuchennych Rewolucjach
Prostock-studio

Restauracja po Kuchennych Rewolucjach powinna mieć najlepszy poziom, gdyż sama Magda Gessler podpisuje się pod pozytywną przemianą lokalu. Jak było w tym przypadku? Agnieszka z kanału @agatestuje na TikToku wydała bardzo jasną opinię! Zajazd pod Kłobukiem jej zaimponował!

Polska Tiktokerka podróżuje po Polsce i testuje restauracje, doradza, które warto odwiedzić, a gdzie lepiej się nie zapuszczać. Tym razem odwiedziła miejsce, w którym kuchenne rewolucje były już kilka lat temu, ale miejsce w dalszym ciągu trzyma poziom. Restauracja znajduje się między Elblągiem a Ostródą w Małdytach w województwie warmińsko-mazurskim. Mieści się w zabytkowym pałacu pochodzącym z 1820 roku należącym do dóbr Augusta II Mocnego.

W Murach neogotyckiej oficyny można zasmakować domowych dań. To tutaj zobaczyłam jak wyglądają notatki pani Magdy Gessler. Sama restauracja była przez nią niejednokrotnie wyróżniana jako jedna z najbardziej udanych rewolucji

słyszymy w filmie testerki.

Restauracja po Kuchennych Rewolucjach zaskakuje cenami?

Jak się okazuje, ceny są bardzo przystępne, a przynajmniej adekwatne do aktualnej sytuacji na rynku. Żurek kosztował 19 zł, sałatka z półgęskiem kosztowała 34 zł, za kaszankę zapłacimy 28 zł, a gulasz węgierki to koszt 50 złotych. W sumie cała kolacja wyniosła ją 139 złotych. Restauracja po kuchennych rewolucjach zaskoczyła ją cenami!

@wyzszy_instytut_smaku

Zajazd pod Kołbukiem poleca się w drodze z #warszawa do Trojmiasta

♬ Wildest Dreams – Duomo
tiktok @agatestuje

Jak widać po załączonym materiale, kobieta była bardzo zadowolona z obiadu i serdecznie poleca restaurację. Jeśli macie okazję ją wypróbować, warto skorzystać!

Zobacz również:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

    Jeden komentarz

      Autor: Ola Zając

      Ola to pasjonatka kulinariów od najmłodszych lat. Od zawsze eksperymentowała w kuchni, tworząc niebanalne połączenia smaków i aromatów. Swoje inspiracje czerpie z kuchni różnych kultur, a w wolnym czasie lubi podróżować po świecie w poszukiwaniu nowych doświadczeń kulinarnych.
      Napisz do Oli